Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Kalundborg Radikale Venstre

I Kalundborg Kommune er du velkommen

Bosætningspolitik - Valgprogram del 9


 


Kalundborg Kommune er blevet en Universitets kommune med etableringen af biotek ingeniøruddannelsen.


Vi har meget at byde på. Radikale Venstre vil gøre en kæmpe indsats for at endnu flere får lejlighed til at få den oplevelse.


Det er vigtigt at Kalundborg kommune som minimum har et stabilt befolkningstal. Det forudsætter at såvel kommunen som de mange foreninger tydeliggør alle de fordele, der er ved at bo i Kalundborg Kommune.


En af udfordringerne er, at mange pendler til byen i stedet for at bosætte sig her, da der ikke er arbejde til partneren. Lad os skabe en koordineret jobbank for job i Kalundborg kommune og dens virksomheder. Den skal indeholde en udbygget job til partner ordning.


Vi har mange attraktive natur, kultur, fritids og skole og børneinstitutionstilbud. Vi har relativt billige boliger og vi har mange gode arbejdspladser. Det gælder om at vise større åbenhed hvor indsatsen mellem ejendomsmæglere, erhvervslivet og kommunen i konkrete situationer samarbejder.


Vi skal give særlige gunstige tilbud for tilflyttere såvel kommunalt som forretningsmæssigt f.eks. i form af et års tilflytterkort, der giver rabat på såvel kommunale, som private ydelser og varer. Også foreningerne skal tilbydes at være med i en sådan ordning.


Vi skal skabe bedre muligheder for løb, cykling, ridning m.m. på natur et veltilrettelagt stisystem.


Der skal saneres flere nedslidte boliger, der skæmmer kvarterer eller landsbyer.