Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Abbas Razvi

Forretningsmand

Telefon44 84 75 65

Emailabbas.raazvi@gmail.com

 

Jeg er en engageret person som arbejder for alles demokratiske rettigheder. Jeg er familiefar og har været (og er) gift med min skønne Jette I mange år. Jeg er uddannet folkeskolelærer og civiløkonom.  jeg har beklædt forskellige poster inden for undervisningssektoren og har siddet i Regionsrådet, Amtsrådet og for en kort bemærkning i Folketinget som 1. suppleant.

Tre sammenhængende perioder på 12 år i Region Hovedstaden har givet mig politisk tæft og praktisk erfaring på sundheds, miljø- og offentlig transportområdet.  

Jeg stiller op til Ft Valg-2019 i Københavns omegnsstorkreds i Ballerup/Glostrup opstillingskredsen.Mit hjerte banker for en anstændig, værdig og respektfuld integration af vores etniske minoriteter.

Vores planet skal reddes, derfor skal vi alle være med til at skåne vores miljø. Grøn omstilling på nationalt plan er ikke nok i sig selv, hvis vi ikke tager ejerskab til miljø-problemerne og handler forsvarligt: det kan være være daglige forbrug af føde, som det kan være flyrejser, brug af transportmidler eller indkøb af dagligvarer; såsom toilet papir, plastik poser eller emballage på forskellige varer.Kort sagt: miljø-bevidstheden skal praktiseres på alle niveauer.

Sundhedsvæsenet står over for store udfordringer: stigende antal ældre, dyr og mere effektiv medicin osv. Det kræver store investeringer og udgiftspresset er stigende, Men oven i alt dette, er der en stor ulighed i vores behandlingssystem. Denn ulighed skal vi til livs og det skal ske meget hurtigt. Vores sundhedsvæsen er skattefinansieret, vi skal finde en balance i hvor mange resourccer vi skal bruge og om vi behandler patienterne lige i forhold til det behandligs behov de har..