Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Andreas Pourkamali

Medlem af Københavns Borgerreppræsentation

Telefon26740090

Emailandreaspourkamali@gmail.com

   

Kort om mig
Jeg er 36 år, bor i Næstved med min kone og vores to små drenge. Jeg var i sidste valgperiode kultur- og familieordfører i Københavns Borgerrepræsentation og det er også de to områder, der særligt vil have min opmærksomhed i Folketingsvalgkampen.  

Børn og familie
Vores børn er det vigtigste, vi har. Vores politiske prioriteringer skal derfor i langt højere grad afspejle dette. Jeg vil derfor arbejde for:

Flere hænder
Vi er nødt til at lytte til børnepsykologer, til BUPL og til vores egen samvittighed - det, vi byder vores mindste lige nu, er ikke godt nok. Der skal flere hænder i daginstitutionerne, så vi ikke taber en hel generation på børnehavegulvet! Min mission er derfor, at være med til at sikre minimumsnormeringer i den kommende valgperiode. Pengene er der - det handler om prioritering.

Mere tid i trygge rammer
Børn har det bedst hos deres forældre - særligt de mindste. Jeg vil derfor arbejde for at det bliver nemmere for alle forældre i en periode at arbejde deltid mens børnene er små, med ret til at kunne komme på fuldtid igen senere. 

Et bedre familieliv
Udover at forbedre vilkårene i institutionerne, skal vi sikre familierne frihed til selv at vælge, hvordan deres hverdag skal struktureres. Derfor vil jeg genindføre ordningen, hvor forældre kan modtage tilskud for at passe eget barn.

 

KULTUR

Jeg forstår vigtigheden af både idræts- og foreningsliv, stærke københavnerevents og kulturelle nichemiljøer. Det ene må ikke udelukke det andet. Overordnet går jeg til valg på at:

Et tæt samarbejde med folkeskolen
Folkeskolen spiller en afgørende rolle i dannelsen af vores børn og unge. Særligt de børn, som har mindst, får ikke samme muligheder for at få kulturelle inputs. Derfor skal kulturen fylde mere på skoleskemaet, så vi gør noget ved den kulturelle fattigdom og sikrer, at alle er en del af det kulturelle og demokratiske fællesskab. Jeg vil derfor arbejde for et stærkere samarbejde mellem skole og de kulturelle aktører. 

En bedre event- og turismestrategi
Særligt om sommeren er der godt gang i byen, og herken på rådhuset eller på Christiansborg har man ikke været skarp nok i forhold til at skabe en levende by med et tydeligt kulturelt afsæt. Alt for mange ligegyldige ting får tilskud og tilladelse og bidrager ikke til kvaliteten i byens arrangementer. Jeg vil derfor arbejde for, at københavnerne får en bedre oplevelse med events FOR dem, istedet for at deres by bruges udenom dem.

Vi skal være bedre til at styrke rødderne
Rigtig mange af de bedste kulturelle projekter udspringer af kreative miljøer, som er supervigtige for byen, men som intet har med kommunen at gøre. Det er derfor afgørende, at kommunen sikrer disse miljøer plads og frihed til at skabe. Det kommer særligt til udtryk, når der byplanlægges, hvor kommercielle interesser alt for ofte vinder over den kulturelle værdi. Vi skal have tippet vægten tilbage til kulturen.

 

Du kan også følge med på…
http://facebook.com/andreas.pourkamali
twitter.com/andpourkamali
instagram.com/andreaspourkamali