Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Gitte Lopdrup

Ergoterapeut og cand. scient i Folkesundhed

Telefon29722678

Emaillopdrup@icloud.com

 

Regionsrådsmedlem i Nordjylland og folketingskandidat.

Regionspolitik har i sær fokus på behandling af sygdom og drift af sygehuse. Det gør regionerne rigtig godt, og jeg befinder mig godt med at være med til at træffe beslutninger og prioritere. Men jeg vil gerne være med til at træffe beslutninger og sætte retning for, hvordan vi kan indrette vores samfund, så danskerne kan leve et godt og sundt liv med trivsel. At vi fokuserer på forebyggelse og sundhedsfremme. Folketinget sætter rammerne for dette. Derfor ser jeg det som naturligt at søge indflydelse her.

Det er vigtigt, at der er nordjyske stemmer, som også bliver hørt, når vi lægger rammerne for, hvordan fremtidens sundhedsvæsen skal fungere. Der er jo på mange måder forskel på Nordjylland og København.

Jeg er uddannet ergoterapeut og har en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab. Jeg er i dag ansat som projektleder i Randers Kommune, hvor jeg arbejder med brugerinddragelse indenfor social- og handicapområdet.

Vil du vide mere, så tjek min facebookprofil, skriv mig en mail på lodrup@icloud.com, eller gi' mig et kald på 29722678.