Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Helle Sommer Kjærgaard

præst i Folkekirken

Telefon21388665

Emailradikalethyogmors@gmail.com

Folketingskandidat i Thy og Mors

Jeg stillede op til folketingsvalget i 2015 og har valgt at gøre det igen, da jeg mener, at den Radikale stemme er vigtig i et samfund, der bliver mere og mere præget af mistillid og modsætninger. 

Der er mange der er begyndt at bruge udtrykket " danskerne" , men jeg vil hellere tale om de mennesker som bor i vores land. Jeg tror på tillid, fællesskab og respekt for andres synspunkter og kultur. Et sundt samfund er et, hvor dem der arbejder og uddanner sig, respekteres for det, uanset deres etniske og kulturelle baggrund. Og hvor de stærkeste bærer de svageste.

Folketingsvalget 2019 er et Klimavalg. Hvad vi stemmer på nu, får afgørende betydning for, hvilken indsats der bliver gjort i Danmark og fra dansk side i de næste 4 år - og for Klima, miljø og energi er de næste år altafgørende.

FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling trådte i kraft i 2016. Mål nr. 13 er hurtig handling for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser. Det gør vi bedst i både et nationalt og internationalt fællesskab. Jeg vil gerne være med til at forme det svar, vi kommer til at give vores børnebørn, når de engang spørger os, hvad gjorde I egentligt for at bremse klimaforandringerne?

Jeg er født i 1956 i Herning, bor i Thy, uddannet teolog, præst i Den danske Folkekirke, gift, mor til 3 voksne børn.