Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Martin Lidegaard

MF

Telefon33 37 47 16

Emailmartin.lidegaard@ft.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
   

Gruppenæstformand, gruppesekretær
Finansordfører
Forsvarsordfører
Udenrigsordfører
Kommunalordfører
Ordfører for Grønland, Færøerne og Nordisk samarbejde

Personlig assistent:

Sally Skak
sally.skak@ft.dk
Tlf.: 3337 4788

Jeg arbejder for at gøre Danmark større i en verden, der vokser dag for dag. Gennem aktive bidrag i verdens brændpunkter. Gennem eksport af den danske samfundsmodel med grøn vækst og social stabilitet. Gennem en stædig indsats for de værdier, Danmark bygger på: Tillid og tryghed, frihed og lighed, demokrati og menneskerettigheder.

Jeg arbejder også for et stærkere Danmark herhjemme. Det starter med børnene, som vi bør prioritere højere. Jeg ønsker flere ressourcer til vores daginstitutioner - og færre regler, der fjerner fokus og timer fra børnene. Det samme gælder folkeskolen. I det hele taget ønsker jeg en ny revolution af uddannelse - fra ABC til PhD.

Samtidig skal Danmark fortsætte med at gå i front med en grøn vækst, der bygger på klimavenlig energi og en effektiv udnyttelse af ressourcerne – både de menneskelige og de fysiske. Vi skal give et samfund videre til vores børn, der er mindst ligeså godt som det vi fik.

Jeg er født i 1966 og opvokset på Krogerup Højskole sammen med min far, højskolelærer og forfatter Mads Lidegaard, min mor, journalist Else Lidegaard, og mine tre brødre Øjvind, Kresten og Bo Lidegaard. Jeg har en datter på 15 år og en på ét år. Vi bor i Brønshøj med min hustru Astrid. Elsker at danse, rejse – helst på cykel – og lave mad.

Martin på sociale medier