Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Bassam El-Daoud

Områdeleder

Telefon42334245

Emaileldaoud@hotmail.com

   

Jeg er 44 år og bor sammen med min kone og vores 3 børn på 4, 13 og 16 år. Født og vokset op i en palæstinensisk flygtningelejr i Libanon, og kom til Danmark som flygtning i 1987. Uddannet socialrådgiver i 2002, og har flerårs erfaring indenfor Børn og Unge-området - både dem der kan selv, og dem der har brug støtte. Har flerårs erfaring som leder både i det offentlige og i det private arbejdsmarked.

Jeg vil gerne tage en aktiv del i bestræbelserne på at skabe de nødvendige forandringer, sådan at vi kan bevare et velfungerende dansk velfærdssamfund med lige muligheder for alle.

Jeg er godt træt af den polarisering der kendetegner den samfundspolitiske debat i dagens Danmark. Jeg vil arbejde for at skabe en politisk platform hvor der tales med hinanden og ikke til hinanden. Verden er ikke så sort - hvid som den ofte bliver præsenteret både i medierne og i den politiske debat. 

Noget som jeg savner er troværdighed i politik. Jeg mener at politik er kommet for langt væk fra den enkelte borger. På den seneste årlige undersøgelse af de mest troværdige faggrupper i Danmark, havner politikere på absolut sidste plads ud af samtlige 25 faggrupper i undersøgelsen. For andet år i træk vel og mærke. Det kan og skal der laves om på.

Mod. Det kræver mod at give sine meninger og holdninger til kende. Det kræver mod at turde lade sig udfordre af andres meninger og holdninger. Og det kræver mod at holde fast i sine politiske ideologier, selv når andre sælger ud af deres i jagten på stemmerne. Det handler om mennesker og det handler om troværdighed i politik.